Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
NavnUdbyderFormålUdløbType
elementorbrugt-elektronik.dk Benyttes i sammenhæng med hjemmesidens WordPress-tema. Cookien gør det muligt for hjemmesideejeren at implementere eller ændre i hjemmesidens indhold i realtid.PersistentHTML Local Storage
JSESSIONIDTelavoxBevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.1 dagHTTP Cookie
lemon-raspberry-vanillacustomerwidget.joinflow.comBenyttes i sammenhæng med Telavox-API. Cookien gør det muligt for hjemmesidebesøgende og se om vi er tilgængelig samt vores svar tid på telefon samt hvor mange der står i køb lige nu.1 dagHTTP Cookie
PHPSESSIDbrugt-elektronik.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.SessionHTTP Cookie
wc_cart_createdbrugt-elektronik.dkNødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter.SessionHTML Local Storage
wc_cart_hash_#brugt-elektronik.dkHusker hvilke varer kunden har lagt i indkøbsvognen.HTML Local Storage
wc_fragments_#brugt-elektronik.dkSørger for at indkøbsvogns-funktion virker perfekt.SessionHTML Local Storage
woocommerce_cart_hashbrugt-elektronik.dkNødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter.SessionHTTP Cookie
woocommerce_items_in_cartbrugt-elektronik.dkNødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter.SessionHTTP Cookie
wordpress_test_cookiebrugt-elektronik.dkAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.SessionHTTP Cookie
wp_woocommerce_session_#brugt-elektronik.dkNødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske oplysninger, der identificerer kunden og sessionens udløbstid. For gæsteshoppere er dette et tilfældigt genereret kryptografisk stærkt ID. 1 dagHTTP Cookie

Uklassificeret

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.
NavnUdbyderFormålUløbType
yith_wcwl_session_30945115a568f26516dbde70e15f848abrugt-elektronik.dkNødvendig for hjemmesidens ønskeliste-funktion. Tillader hjemmesiden at huske og gemme på de valgte produkter, på ønskelisten. 29 dageHTTP Cookie

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Nyhedsbreve og brugen af din e-mailadresse

Som kunde hos Brugt-Elektronik.dk, skal du altid oplyse din e-mailadresse.
Vi kan kun behandle din ordre, hvis korrekt e-mailadresse oplyses. Dette skyldes at din ordrebekræftelse, faktura samt information om varens afsendelse, fremsendes pr. e-mail.

Vi bruger din e-mailadresse til at sende information om din ordre samt tilbud for egne tilsvarende produkter og serviceydelser i vores varesortiment. Dette sker i henhold til markedsføringslovens § 10, stk. 2.

Du kan altid vælge af framelde yderligere mails fra Brugt-Elektronik.dk via linket nederst i vores mails. Vælger du at framelde dig vil din e-mailadresse blive permanent fjernet fra vores maillister.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: brugt-elektronik@outlook.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Brugt-Elektronik.dk
Bakkedraget 7
6650 Brørup
Telefon: 89 80 31 32
Email: brugt-elektronik@outlook.dk